Cégtörténet

Társaságunk 1993-ban alakult, családi-baráti körből. Textiles, azon belül zoknis előélettel minden rendelkeztünk. Kezdetben, a kínálatunkban sima egyszínű, csavartbordás férfi zokni és pöttyös női zokni szerepelt, melyek 4 darab Irmac Special mechanikus zoknikötőgépen készültek. Ez volt a múlt.

A fejlődés a textiles szakmában elengedhetetlen. Mikrohitel segítségével jutottunk hozzá az első csúcstechnológiát képviselő számítógép vezérlésű Lonati típusú zoknigéphez, ami a mintatervezésben a lehe- tőségek széles skáláját biztosítja. A divat gyors változásának - ami termé- szetesen a zoknikat sem kerüli el - megfelelően eleget tudunk tenni, a modern technikát képviselő gépparkunk növekedésének köszönhetően. Ezáltal minden korosztály számára igyekszünk megfelelni, speciális, kényelmi, bohókás, sportos, lábkímélő, divatos terméket előállítani.

Üzletpolitikánk alapja, hogy mindenkor a legjobb minőségű alapanyagból és kiváló minőségben készítsük termékeinket. A zokni előállítása magas kézimunka igényű technológiát követel. A késztermékig összesen 8 munkafolyamaton keresztül kell minden egyes zoknit kézbe venni. Ezen dolgozik szorgos, családias légkörű, kis csapatunk.

A Perla szó, magyarul gyöngyöt jelent, ami értéket képvisel. Szeretnénk, ha az általunk gyártott zokni a vásárlók számára egy megbízható minőségű, megfi- zethető, magyar terméket jelentene. Ezért választottuk szlogenünknek:

Perla Zokni
Zokni
, ami Gyöngyöt ér!

Irány a Perla Zokni Webáruház!

Webáruházunk
jelenleg nem üzemel.
Keressen minket
elérhetőségeinken
az aktuális
raktárkészletünkkel
kapcsolatban!

Zokni, ami Gyöngyöt ér!
Üzenet bezárása
TermekNagyKep
Ablak bezárása